Review / Recensies

Tal van mensen zijn je al voorgegaan en meerderen hebben dit dan ook als zeer positief ervaren, dit is mede op te maken uit het fantastische cijfer van 4,9 Stars op Google. En ja, hier ben ik enorm trots op. Wil je de reviews bewonderen, of er zelf één schrijven, dan nodig ik je graag uit.

Een prachtige recensie van Eveline van Nimwegen van van Nimwegen advocaten:

“Hierbij wil ik je laten weten dat de werkzaamheden die jij voor mij hebt gedaan en de convenanten die ik van jou krijg van uitstekende kwaliteit zijn en dat ik het ook altijd heel fijn vind om met je te sparren en te overleggen.

Je bent duidelijk en helder in je contact en in je manier van communiceren, prettig in de omgang en kundig in je werk. Ik waardeer de samenwerking dan ook zeer

A.E. Eveline van Nimwegen (Advocaat / vFAS Mediator)

Een aantal klant-reviews uitgelicht;

Snel, professioneel en deskundig geholpen door Marion. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan dit vervolgens op een goede en duidelijke manier overbrengen op de cliënt. Heel fijn en wat mij betreft een aanrader!

Ildiko Baalmans

Bij Marion kun je goed terecht voor de complete afhandeling voor een scheiding, korte lijnen en vlot afgerond. Ze is goed in waar je haar voor hebt, ga zo door…

Berry ten Hove

Een scheiding is nooit leuk, maar het is fijn dat een onafhankelijk iemand alles voor je regelt en aan zaken denkt waar je hoofd op dat moment niet naar staat. Wat een geluk dat wij Marion vonden en dat zij ons geholpen heeft om alles te regelen. Het was een heel fijn contact, flexibel met afspraken, alles was snel geregeld en vooral heel duidelijk. Blij dat ik bij MeysHuis terecht ben gekomen.

Suzanne Hesseling

Je kunt bij Marion terecht met vragen over hele uiteenlopende onderwerpen. Ze is een hele fijne, vriendelijke en professionele gesprekspartner. Daarnaast is ze betrokken en altijd bereid om mee te denken. Haar advies was volledig, concreet en goed te begrijpen.

Nicolet Kerkhof

Haar luisterend oor, haar oprechte begrip voor mijn situatie waren een verademing.Iemand met veel kennis van zaken en erg doortastend !

Bedankt voor je hulp en steun in dit proces..

Nathalie Lanzilli

Marion is de meest klantvriendelijke adviseur die ik ken. Ze is vriendelijk, heel vertrouwelijk, deskundig, duidelijk en snel. Zeker aanbevelenswaardig. Bedankt!

Martina Zuur

Al enkele jaren helpt Marion mij, met grote tevredenheid, met o.a. financiële zaken. Naast het feit dat zij makkelijk te bereiken is, bekijkt ze de zaken niet rechtlijnig maar vanuit een breed perspectief. Haar advies is altijd objectief en verhelderend.

Jolanda Brummer

Ik ken Marion nu een paar maanden. Ze is mijn rots in de branding. Ze helpt fantastisch, pakt door, luistert, adviseert en is nuchter, meelevend en empathisch.
Ze is meer dan alleen een deskundige op financieel gebied. Ik heb haar al meerdere malen aangeraden bij vrienden.

Marjolijn Capelle-Stoltz

Marion van Meyshuis heeft ons altijd prima geholpen met oa belasting aangelegenheden en heeft ons telkens weer van goede adviezen voorzien.

Claudia Lasonder

Marion is een specialiste op haar gebied. Verricht vakkundig haar werkzaamheden. Mijn onduidelijke pensioenen goed in beeld gebracht. Marion is open, duidelijk met een grote dosis menselijkheid.

Ron Hout

Ik ken Marion enkele jaren. Ze heeft mij geholpen met de scheiding. En nu vult ze mijn belasting al jaren in. Ze is betrouwbaar, begripvol en legt het duidelijk uit. Een topmeid….

Harma Roosien

Aanrader! Ze is deskundig en denkt altijd in mogelijkheden.

Jolanda Jansen

Kan goed luisteren, analyseren en uitleggen.
Is van alle regels op de hoogte en heeft een groot netwerk. Prima prijs kwaliteit verhouding

Jan Marc van ’t Lindenhout

Marion is geweldig! Ze heeft me heel goed geholpen met alle financiële zaken, maar ook met het maken van een goed ouderschapsplan rondom mijn scheiding. Dit jaar weer met de belastingaangifte. Echt een aanrader!

Esther Bulthuis

Bedankt Marion,
Dankzij jou is de scheiding en de verdeling sneller verlopen dan via mijn advocaat! Fijn dat er mensen zijn die toch hun werk goed doen en niks teveel vinden om uit te zoeken. Ik zal je ook zeker aan iedereen willen aanbevelen!

Meki yugovic

Hele duidelijke en vlotte afhandeling van onze scheiding. Ontzettend fijn en ik kan dan ook niet anders zeggen dat Marion echt aan te raden is in haar functie als mediator bij echtscheiding!

Leonie de Lange

Wij worden altijd op een prettige en deskundige manier door Marion geholpen. Zij weet wegen en manieren te vinden die wij niet kennen. Marion is goed bereikbaar, toegankelijk en helpend.

Maria Bos

Zij is er altijd, altijd bij betrokken, hele goede ervaring met Marion

꧁Ardyan._꧂

Hele goeie samenwerking 👍

Kadir Pelit

Marion is snel en zorgvuldig. Als zij het uitlegt snap ik het

Hieke Beukema

Goed professioneel advies! Ben heel blij met haar, aanrader!

F Nayebi

Betrokken, bevlogen,compassie en meedenken, vriendelijk en spontaan, een mens van goede wil met een enorme know-how.

Mieke Zwier

Leuke vrouw om alles mee te regelen.
Altijd snel een afspraak of antwoord op je vragen.

Riena Deuring

We zijn al een aantal jaren enorm tevreden over hoe MeysHuis ons financieel adviseert. Ze is allert, punctueel en zeer professioneel. Dikke pluim

Gerda Heidema

Voor een duidelijk, helder en onafhankelijk financieel advies kwamen we hier terecht. Geen grote maatschappijen op de achtergrond die lokken met commissies, maar wel een fijn netwerk met andere deskundigen waar nodig.
Zeer tevreden.

Lonneke Mellens-Togtema

Marion(van MeysHuis) je hebt mij correct en snel geholpen met een ingewikkeld echtscheidingsdossier. Dankzij jou heeft mijn klant zijn huisje kunnen kopen. Heel erg bedankt!!

Poyraz Akdag