Review / Recensies

Tal van mensen zijn je al voorgegaan en meerderen hebben dit dan ook als zeer positief ervaren, dit is mede op te maken uit het fantastische cijfer van 4,9 Stars op Google. En ja, hier ben ik enorm trots op. Wil je de reviews bewonderen, of er zelf één schrijven, dan nodig ik je graag uit.

Een aantal uitgelicht;

Nicolet Kerkhof Je kunt bij Marion terecht met vragen over hele uiteenlopende onderwerpen. Ze is een hele fijne, vriendelijke en professionele gesprekspartner. Daarnaast is ze betrokken en altijd bereid om mee te denken. Haar advies was volledig, concreet en goed te begrijpen.

Martina Zuur Marion is de meest klantvriendelijke adviseur die ik ken. Ze is vriendelijk, heel vertrouwelijk, deskundig, duidelijk en snel. Zeker aanbevelenswaardig. Bedankt!

Jolanda Brummer Al enkele jaren helpt Marion mij, met grote tevredenheid, met o.a. financiële zaken. Naast het feit dat zij makkelijk te bereiken is, bekijkt ze de zaken niet rechtlijnig maar vanuit een breed perspectief. Haar advies is altijd objectief en verhelderend.

Marjolijn Capelle Ik ken Marion nu een paar maanden. Ze is mijn rots in de branding. Ze helpt fantastisch, pakt door, luistert, adviseert en is nuchter, meelevend en empathisch.
Ze is meer dan alleen een deskundige op financieel gebied. Ik heb haar al meerdere malen aangeraden bij vrienden. Marjolijn Capelle-Stoltz

Ron Hout Marion is een specialiste op haar gebied. Verricht vakkundig haar werkzaamheden. Mijn onduidelijke pensioenen goed in beeld gebracht. Marion is open, duidelijk met een grote dosis menselijkheid.

Harma Roosien Ik ken Marion enkele jaren. Ze heeft mij geholpen met de scheiding. En nu vult ze mijn belasting al jaren in. Ze is betrouwbaar, begripvol en legt het duidelijk uit. Een topmeid….

Jan Marc van ’t Lindenhout Kan goed luisteren, analyseren en uitleggen.
Is van alle regels op de hoogte en heeft een groot netwerk. Prima prijs kwaliteit verhouding

Esther Bulthuis Marion is geweldig! Ze heeft me heel goed geholpen met alle financiële zaken, maar ook met het maken van een goed ouderschapsplan rondom mijn scheiding. Dit jaar weer met de belastingaangifte. Echt een aanrader!

Meki yugovic Bedankt Marion,
Dankzij jou is de scheiding en de verdeling sneller verlopen dan via mijn advocaat! Fijn dat er mensen zijn die toch hun werk goed doen en niks teveel vinden om uit te zoeken. Ik zal je ook zeker aan iedereen willen aanbevelen!

Leonie de Lange Hele duidelijke en vlotte afhandeling van onze scheiding. Ontzettend fijn en ik kan dan ook niet anders zeggen dat Marion echt aan te raden is in haar functie als mediator bij echtscheiding!

Maria Bos Wij worden altijd op een prettige en deskundige manier door Marion geholpen. Zij weet wegen en manieren te vinden die wij niet kennen. Marion is goed bereikbaar, toegankelijk en helpend.

꧁Ardyan._꧂Zij is er altijd, altijd bij betrokken, hele goede ervaring met Marion

Kadir Pelit Hele goeie samenwerking 👍

Hieke Beukema Marion is snel en zorgvuldig. Als zij het uitlegt snap ik het

F Nayebi Goed professioneel advies! Ben heel blij met haar, aanrader!

Mieke Zwier Betrokken, bevlogen,compassie en meedenken, vriendelijk en spontaan, een mens van goede wil met een enorme know-how.

Riena Deuring Leuke vrouw om alles mee te regelen.
Altijd snel een afspraak of antwoord op je vragen.

Gerda Heidema We zijn al een aantal jaren enorm tevreden over hoe MeysHuis ons financieel adviseert. Ze is allert, punctueel en zeer professioneel. Dikke pluim

Lonneke Mellens-Togtema Voor een duidelijk, helder en onafhankelijk financieel advies kwamen we hier terecht. Geen grote maatschappijen op de achtergrond die lokken met commissies, maar wel een fijn netwerk met andere deskundigen waar nodig.
Zeer tevreden.

Poyraz Akdag – Marion(van MeysHuis) je hebt mij correct en snel geholpen met een ingewikkeld echtscheidingsdossier. Dankzij jou heeft mijn klant zijn huisje kunnen kopen. Heel erg bedankt!!