Review / Recensies

Tal van mensen zijn je al voorgegaan en meerderen hebben dit dan ook als zeer positief ervaren, dit is mede op te maken uit het fantastische cijfer van 4,9 Stars op Google. En ja, hier ben ik enorm trots op. Wil je de reviews bewonderen, of er zelf één schrijven, dan nodig ik je graag uit.

Een aantal uitgelicht;

Poyraz Akdag – Marion(van MeysHuis) je hebt mij correct en snel geholpen met een ingewikkeld echtscheidingsdossier. Dankzij jou heeft mijn klant zijn huisje kunnen kopen. Heel erg bedankt!!

Marjolijn Capelle Ik ken Marion nu een paar maanden. Ze is mijn rots in de branding. Ze helpt fantastisch, pakt door, luistert, adviseert en is nuchter, meelevend en empathisch.

Ze is meer dan alleen een deskundige op financieel gebied. Ik heb haar al meerdere malen aangeraden bij vrienden. Marjolijn Capelle-Stoltz 

Leonie de Lange Hele duidelijke en vlotte afhandeling van onze scheiding. Ontzettend fijn en ik kan dan ook niet anders zeggen dat Marion echt aan te raden is in haar functie als mediator bij echtscheiding!

Harma Roosien Ik ken marion enkele jaren. Ze heeft mij geholpen met de scheiding. En nu vult ze mijn belasting al jaren in. Ze is betrouwbaar, begripvol en legt het duidelijk uit. Een topmeid….
Esther Troost-Bulthuis Marion is geweldig! Ze heeft me heel goed geholpen met alle financiële zaken, maar ook met het maken van een goed ouderschapsplan rondom mijn scheiding. Dit jaar weer met de belastingaangifte. Echt een aanrader!
Ron Hout Marion is een specialiste op haar gebied. Verricht vakkundig haar werkzaamheden. Mijn onduidelijke pensioenen goed in beeld gebracht. Marion is open, duidelijk met een grote dosis menselijkheid.
Martina Zuur Marion is de meest klantvriendelijke adviseur die ik ken. Ze is vriendelijk, heel vertrouwelijk, deskundig, duidelijk en snel. Zeker aanbevelenswaardig. Bedankt!
Maria Bos Wij worden altijd op een prettige en deskundige manier door Marion geholpen. Zij weet wegen en manieren te vinden die wij niet kennen. Marion is goed bereikbaar, toegankelijk en helpend.

Rene van der Lans Mijn ervaring met MeysHuis Onafhankelijk Financieel Planbureau is naar uiterste tevredenheid gegaan.

Zowel onze echtscheiding, de verzekeringen, financieel overzicht en de pensioensopbouw heeft ze voor ons bekeken en behandeld.Met veel inzet en interesse heeft Marion onze zaken snel en adequaat onder handen genomen.
Tijdens de klus die ze voor ons deed, hield ze ons constant op de hoogte van de stand van zaken. Ook werden de tussenkomende vragen vlot en naar tevredenheid uitgelegd en beantwoord.Geen vraag of opdracht was haar teveel.
Ook viel het mij op dat ze met veel respect naar beide partijen handelde.Al met al een aanrader als je er eenmaal voorstaat en een noodzaak om te weten hoe je er voor staat.Dank je wel Marion. Met vriendelijke groet, René van der Lans.

A. Krabbe We hebben vorig jaar met hulp van Meyshuis een aantal goede beslissingen genomen. We kijken daarop met grote tevredenheid terug.

Monique Marion, het contact met jou is prettig, je bent open en duidelijk daardoor alles begrijpelijk, je vervolgt alles en we vinden t prettig dat je voor ons achter dingen aan gaat die we zelf niet wisten.Met vriendelijke groet, Monique

Anne de Vries  Meyshuis kan ik een ieder aanbevelen.
Ze is scherp, adequaat en met nieuwste ontwikkelingen op de hoogte.
Uitermate coulant en daarbij ook nog prettig in de omgang.
Iemand die (daad)werkelijk voor haar cliënten het goede, zo niet het beste zoekt.We kennen Marion nu al twee en een half jaar en er is geen dag, geen moment twijfel geweest omtrent haar manier van doen; laat staan spijt dus – integendeel.
In de financiële wereld dun gezaaid en met een lampje te zoeken maar haar vergoeding meer dan waard. Iemand die uitdagingen met flair maar goed verstand aangaat en nieuwe initiatieven durft ondernemen.We vertrouwen met recht (voor zover dat mogelijk is bij mensen) op een durende samenwerking.

Wiebe en Catrien Keidel Wij werden door familie op Marion Olthuis gewezen.Onze eerste kennismaking was zo positief dat wij nu al enkele jaren gebruik maken van haar kennis en vakmanschap. Marion is altijd goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Daarbij komt haar kennis van belasting zaken goed van pas.

Wij hebben al enkele keren gebruik gemaakt van haar kennis over pensioenen , AOW en andere oudedag voorzieningen.

Wij zijn er iedere keer wijzer van geworden en je weet dan waar je aan toe bent. Wij hopen nog lang van haar diensten gebruik te maken.

Monique Graag deel ik mijn ervaring met MeysHuis. Na mijn scheiding lag er nog veel zaken die ik op een rijtje moest hebben en krijgen. Hierbij heeft Marion mij op de juiste weg geholpen. Met name voor mij op financieel gebied. Mijn hele huishoudboekje was in de war en ik had geen overzicht meer. Hierbij heeft Marion mij op weg geholpen daarbij tevens vele waardevolle tips gegeven. Deze tips breng ik nu in de praktijk en ik kan zeggen dat het mij goed helpt!

Ook nu na een jaar helpt Marion mij op verschillende gebieden. Het gaf en geeft mij een houvast waarbij ik na kan gaan of ik op de juiste weg ben.

Mocht het zo zijn dat ik op financieel of op juridisch gebied wat moet weten of wat geregeld moet hebben, dan hoef ik niet lang na te denken om contact op te nemen met Marion.

Vriendelijke Groet, Monique

Margré Frik Nadat ik alleen kwam te staan, had ik hulp nodig om overzicht te krijgen in mijn financiën. Deze heb ik gevonden bij mevr. Olthuis.Zij heeft vakkennis, is eerlijk en ze is rustig.Zowel als met privé zaken, als met het afhandelen van de vervelende bankzaken, de belastingen, en de erfrechten.

Een woord Super

Opzoek naar nog meer info? Lees mijn artikelen!

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01