Over mij

fullsizeoutput_d88

Even voorstellen, voor de mensen die mij nog niet kennen….

Ik ben Marion Olthuis-Struik (voor de kijkers links op de foto).

Moeder van twee prachtige kinderen Isa en Tyro, ex-kankerpatiënt, gescheiden in 2009 en nu weer partner van mijn lieve man Bert en natuurlijk zelfstandig ondernemer, Financieel Raadgever van beroep. Ook ben ik sinds 2017 weer universitair student en wel in de psychologie.

Vanuit mijn expertise in de financiële planning heb ik in al die jaren veel met mensen te maken, door dit contact en door al deze verschillende individuen is mijn interesse in de psyche van de mens alleen maar meer gaan groeien. En nu na al die jaren veel boeken hierover te hebben gelezen en met veel professionals hierover van gedachten te hebben gewisseld, heb ik toch zelf de stoute schoenen aan getrokken en ben ik mij hierin nu nog meer gaan professionaliseren door weer te gaan studeren aan de universiteit. Hiermee hoop ik u, uw naasten en kinderen nog beter bij te staan in alle life events welke u gaat tegen komen.

Tal van vragen kunnen hierin naar voren komen en hierin begeleid ik u graag. Zonder enige afhankelijkheid van wie of wat dan ook en zonder enige productverkoop.

Ik ben er dan ook alleen voor u!

De beste basis om “Uw Financieel Raadgever” te zijn!