Goede doelen Kika en KWF

MIJN ONDERNEMING BESTAAT INMIDDELS TIEN JAAR EN WAT BEN IK HIER TROTS OP!

Persoonlijk heb ik veel stormen moeten doorstaan, waaronder mijn kanker op twaalf jarige leeftijd. Nimmer kom ik meer van het stempeltje af en elk jaar word ik er bij de controles mee geconfronteerd, maar nog altijd ben ik SCHOON!

Mijn littekens draag ik met mij mee, maar hoe mooi is het dan wel niet, dat ik kan zeggen, ik heb al tien jaar mijn eigen onderneming, een goed lopende onderneming, waarin ik menig persoon weet te helpen! Met zijn vragen, zijn onzekerheden, maar ook met zijn doelen. En dat is mijn doel, mijn vakgebied is vaak heel statisch, mijn doel is om dit te combineren met het persoonlijke, het menselijke, het goede in een ieder.

Altijd had ik de wens om iets te doen voor het KWF en Kika en dat heb ik nu omgezet naar een wezenlijk iets. Het aankomende jaar stort ik bij elke nieuwe cliënt of opdracht een bedrag aan één van deze twee goede doelen. En wat helpen zij mij daar ook bij. Deze doelen staan voor mij dichtbij, KWF en Kika, omdat ik een kind met kanker ben geweest.

Helpen jullie mij mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze prachtige doelen? Ik stort, doen jullie dit ook? Des te meer kunnen wij helpen en dat zou ik geweldig vinden!

Namens KWF, Kika en mijzelf, BEDANKT!

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01

KWF_post_Ik kom in actie voor KWF Kankerbestrijding