En dan moet je verder

Wat nu als jou het onoverkomelijke overkomt, hoe ga je dan verder. Hoe pak je de draad weer op?

Ons leven bestaat uit vallen en opstaan. Hoe moeilijk dat soms ook mag zijn. Maar elke keer weer krabbelen we op, dat is mede onze cultuur. Maar hoe fijn is het wanneer iemand ons daarbij even bij de hand neemt. Met ons naar de mogelijkheden kijk i.p.v. de onmogelijkheden. Om door de bomen het bos weer te zien?

Misschien sta jij er nu alleen voor

Is je partner komen te overlijden, of ben je door een scheiding alleen komen te staan. Hoe pak jij de draad weer op? Welke inkomsten heb je recht op, welke spaarpotjes kun jij uit putten? Is er een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Wat staat er in de beschikking of het testament? En wat doe je met je woonplek? Blijf je wonen, of ga je toch verhuizen? En wat hebben al die keuzes voor invloed op je toekomst?

Toekomst

Graag bekijk ik je huidige situatie en de mogelijkheden voor de toekomst. We nemen de inkomsten en uitgaven onder de loep. Bekijken waar jij recht op hebt. Wat je plichten zijn, richting mogelijke ex-partners of kinderen. En vanuit daar gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden. Waar doe jij goed aan en wat kun je beter links laten liggen? Zo komt er weer helderheid in de hele warboel van veranderingen.

Je hoeft het niet alleen te doen, ik schep graag de orde met jou.

Marion Olthuis #06 29 07 58 01