Financieel Raadgever

Altijd al de vraag gehad, wat als mij wat overkomt? Hoe moet het dan met mijn partner en de kinderen? Als ik niet meer kan werken, kom te overlijden, met pensioen ga, wat dan? Ik heb dat prachtige huis gezien, maar is het verstandig om te kopen? Ik wil wel eens wat anders in mijn leven dan werken voor een baas, maar kan dat wel en hoe dan?

DAT ZIJN NU BIJ UITSTEK VRAGEN VOOR EEN “FINANCIEEL RAADGEVER / -PLANNER / -HUISARTS”, HET IS MAAR NET HOE JIJ HET WILT NOEMEN.

Vraagstukken waar je zelf het antwoord niet (volledig) op hebt, maar toch het antwoord wel eens zou willen weten.  Want wanneer je het antwoord weet, kun je een bewuste keuze maken! Een weloverwogen keuze maken. Want wist je dat niet kiezen, ook een keuze is?

MAAR WAT DOE JIJ DAN ANDERS?

Maar met dit soort vragen kan ik toch ook naar de bank, tussenpersoon of verzekeraar? Dat kan zeker! Mijn insteek is echter anders, ik kijk naar de huidige situatie, naar een toekomstsituatie, tot zover wellicht niet veel verschil, ik schets hierin een aantal scenario’s, ook dat hoeft geen verschil te zijn. Ik ga echter niet verder dan dat, ik maak geen advies richting een product, ik verkoop geen product en sluit ze al helemaal niet af. De scenario’s die ik schets, zijn dan ook geheel op jou gebaseerd, zonder verkoop, zonder productadvies! Geheel onafhankelijk, ik ben alleen afhankelijke van jullie input, mijn kennis en de juridische en fiscale wetgeving.

Wil je na vergaring van alle informatie alsnog een product kopen/afsluiten of een andere actie ondernemen, dan kom je goed beslagen ten ijs! Ik denk niet vanuit producten, ik denk vanuit opties en mogelijkheden tot aan de horizon.

ERVARING

En dit alles kan ik waar maken, inmiddels ruim 20 jaar in het vak, dus met de nodige ervaring en ook qua opleiding is het niet mis, post HBO Financieel Planner & WO psychologie i.o. en daarnaast uiteraard nog altijd lerende. Want je moet jezelf immers blijven ontwikkelen.

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01