Coaching

Zoals velen van jullie weten studeer ik al enige tijd aan de universiteit faculteit psychologie.

Binnen mijn studie ben ik ook in aanraking gekomen met coaching vanuit de positieve psychologie en dit vind ik zo’n fijne toevoeging, dat ik me hier inmiddels steeds meer en meer op ben gaan richten. En hierin uiteraard ook, je kunt de theorie kennen, maar uiteindelijk is het de oefing die de kunst maakt.

Vanaf 1 september start ik dan ook binnen mijn huidige praktijk met coaching op het gebied van persoonlijke, familiaire en financiële vraagstukken.

Weet je zelf even niet welke kant je op wilt met je huidige leven, sta je op een splitsing wel of geen voortzetting van mijn relatie. Loopt het niet lekker als ouders zijnde binnen de huidige relatie of na een scheiding, of wil je dit juist graag voor zijn en nu al duidelijk hebben wat voor jou en jullie belangrijk is in het hier en nu en in de toekomst?
Heb je een vraag waar je het antwoord maar niet op vindt, ben je opzoek naar een leidraad, maar weet je deze zelf tot op heden niet te vatten. De zoektocht binnen je eigen kaders van Relatie, Gezondheid, Werk en Jezelf. Dan kom ik graag even naast je staan.

Middels coaching help ik je graag om jezelf te vinden en te zijn.

En om de kunst mij echt geheel eigen te maken en veel vlieguren te krijgen, is het tarief voor coaching vanaf 1 september 2019 t/m 1 maart 2020 gereduceerd met 50% o.b.v. een afspraak bij mij op kantoor in Groningen.