Belastingaangifte 2020

Ieder jaar is er weer de periode van de belastingaangifte. Vanaf 1 maart t/m 1 mei kan er regulier aangifte gedaan worden. Er kan uiteraard ook uitstel aangevraagd worden, hier gelden echter wel een aantal voorwaarden, voldoe je aan de voorwaarden, dan kan er tot 1 september uitstel verleend worden.

Om het gemakkelijk te maken, heb ik een checklist opgesteld, n.a.h.v. kan de aangifte sneller en secuurder worden ingevuld. De checklist is hier te downloaden.

Een basis aangifte kost € 65 per aangifte. Heeft u echter een specifieke aangifte, zoals een M formulier, aangifte schenk- of erfbelasting e.d., dan gelden er andere tarieven, hier kom ik graag met je over in contact.

Bij de aangifte neem ik ook alle toeslagen even mee. Wellicht heb je nog recht op toeslagen over het jaar waarover aangifte gedaan wordt, dan vragen wij deze uiteraard aan. Ook hiaten qua bedrag brengen wij aan het licht. En uiteraard worden de toeslagen voor het lopende jaar beoordeeld, zijn deze nog geheel in lijn der verwachting, of dienen er hier ook aanpassingen gedaan te worden?

Een afspraak inplannen gaat snel via het contactformulier of telefoon, uiteraard mogen de stukken ook per mail of post worden aangeleverd.

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01