Tijd voor iets anders

Nu we massaal thuis zitten door het Covid19/Coronavirus moeten we allemaal onze zeilen bijzetten. Het is echt even wennen om thuis te zitten werken/leren en dat met z’n allen onder één dak. Ik moest wel even een week lang mijn plekje vinden in deze hectiek, maar heb het inmiddels gevonden.

Opgeruimd staat netjes

Ik merk ook dat opruimen wel een dingetje wordt, lekker in de tuin de boel opschonen in het weekend onder de prachtige zon, maar ook in huis wordt er meer werk verzet dan anders.

En laat dit dan de uitgelezen kans zijn om ook je paperassen eens door te spitten. Even te checken hoe alles ook alweer zit. Met bijvoorbeeld de huwelijkse voorwaarden en het verrekenbeding, testamenten, volmachten, alle financiële inkomsten en uitgaven op een rijtje zetten, alle abonnementen, verzekeringen, leningen en dergelijke onder de loep te nemen. En nu voor de ondernemers uiteraard de zeilen bij stellen door je visie te wijzigen zelfs misschien te verbreden of uitkeringen aan te vragen.

Online sta ik je bij

Online hulp is geboden. Wil je alles even scherp tegen het licht houden, zien waar de hiaten zitten. Laat mij je dan helpen. Ik check al je inkomsten en uitgaven over het afgelopen jaar. Kijk waar er geld verdient kan worden door besparingen door te voeren en/of efficiënter te werken. En uiteraard bij de uitvoering van de huwelijkse voorwaarden maak ik de vaststellingsovereenkomst. Je testament of volmacht laten checken? Hoe staat het nu beschreven en wat kan er wellicht anders? Ik help je graag. En ondernemers mocht het nodig zijn die uitkering aan te vragen of uitstel van betaling, ook hier help ik je graag en sparren over andere mogelijkheden, ik houd me aanbevolen. Wat betreft de regelingen welke zijn getroffen voor de ondernemers, check even de site van de rijksoverheid en bij vragen, stel ze mij gerust. In een later artikel zal ik de regelingen ook nog even kort beschrijven.

Dus met z’n allen de schouders eronder en nu even tijd maken om alles voor nu en straks weer op de rit te hebben. Uiteindelijk komt er na regen altijd zonneschijn!

Support your local business

Steunen jullie ook de lokale ondernemers! Juist in deze tijd is het principe van ‘support your local business’ meer van toepassing dan ooit. Wij als kleine ondernemers kunnen niet zonder jullie steun.

Voor jullie allen een goede gezondheid toegewenst! En tot snel online 😉

Marion Olthuis #06 29 07 58 01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s