VERHUISBERICHT!

Hoe leuk is dat! Na tien jaar thuiswerken met mijn bedrijf, heb ik sinds heden een eigen plek in Groningen. Heerlijk dynamisch, echt midden in de stad, met tal van zelfstandige collegae om mij heen. Nog meer mogelijkheden, nog meer inspiratie, nog meer vrijheid.

Een heerlijke locatie welke gemakkelijk te bereiken is, met openbaar vervoer (ligt vlakbij het station), of met de auto (parkeren doe je in de parkeergarage aan de Rademarkt), of natuurlijk op de fiets of met de benenwagen.

Maar uiteraard blijft er de mogelijkheid dat ik nogsteeds lekker bij je thuis kom.

Wil je een afspraak, bel of mail mij dan gerust, dan bekijken wij gezamenlijk wat de gewenste plek is, bij mij in Groningen of bij jou op locatie.

Ik zie je graag aan de Herestraat 106, te 9711 LM Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s