VERHUISBERICHT!

Hoe leuk is dat! Na tien jaar thuiswerken met mijn bedrijf, heb ik sinds heden een eigen plek in Groningen. Heerlijk dynamisch, echt midden in de stad, met tal van zelfstandige collegae om mij heen. Nog meer mogelijkheden, nog meer inspiratie, nog meer vrijheid.

Een heerlijke locatie welke gemakkelijk te bereiken is, met openbaar vervoer (ligt vlakbij het station), of met de auto (parkeren doe je in de parkeergarage aan de Rademarkt), of natuurlijk op de fiets of met de benenwagen.

Maar uiteraard blijft er de mogelijkheid dat ik nog steeds lekker bij je thuis kom. Mijn thuis ligt in het prachtige Oldambt en mijn werkomgeving is de gehele provincie Groningen, maar ook Drenthe en Friesland. En het aller mooiste is, dat online alles kan, dat blijkt maar weer met mijn cliënten over de gehele wereld, waaronder Curacao en Spanje.

Wil je een afspraak, bel of mail mij dan gerust, dan bekijken wij gezamenlijk wat de gewenste plek is, bij mij in Groningen of bij jou op locatie.

Ik zie je graag aan de Herestraat 106, te 9711 LM Groningen

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01