Forse inkomensdaling dreigt voor jonge weduwen

INKOMENSDALING JONGE WEDUWEN

Vandaag kwam ik het volgende artikel tegen en dit sloeg de spijker op zijn kop. Helaas zijn echter veel mensen zich hier niet van bewust. Een deel van de hypotheek is toch afgedekt en ik krijg een (stukje) nabestaandenpensioen. Maar waar ik al jaren voor pleit is dat dit (vaak) niet genoeg is. Bekijk het huidige inkomen en leg hier het mogelijk nieuwe inkomen naast, de kosten zullen niet veel dalen echter het inkomen wel.

Wilt u hier meer informatie over, neem dan even contact met mij op en wij kunnen uw situatie samen bekijken. Heeft u alles goed geregeld, dan kunt u hier gerust over zijn, komt hier echter uit dat er toch nog hiaten zijn, dan kunt u ervoor kiezen om deze te dichten, u heeft dan in ieder geval duidelijkheid.

NOS “Forse inkomensdaling dreigt voor jonge weduwen” 14-05-2018

Marion Olthuis # 06 29 07 58 01